Implementering

Få indblik i trinene jeres virksomhed skal igennem for at blive optimeret

01

Lecons besøger jeres virksomhed

Lecons besøger jeres virksomhed og gennemgår den for at danne sig et indtryk. Med ledelsen inddraget bliver det besluttet hvilke strategier, der vil arbejdes med, hvor mange ressourcer der er til rådighed, og hvor lang tid det skal strække sig over. Til implementeringen af standarderne vil der blive benyttet digitalt værktøj til at håndtere håndbøgerne for jeres virksomhed.

Lecons besøger jeres virksomhed

02

En systemansvarlig bliver fundet

En systemansvarlig bliver besluttet til at håndtere det daglige arbejde med standarderne i jeres virksomhed. Hvis det ønskes kan Lecons håndtere hele processen fra start til slut. Vi kalder det totalløsningen.

En systemansvarlig bliver fundet

03

Arbejdsplan og ansvar defineres

Når den ansvarlige er fundet for udarbejdelse af ledelsessystemer, vil der sammen med ledelsen blive truffet hvem der skal udføre hvilke opgaver.

Arbejdsplan og ansvar defineres

04

Arbejdsopgaver udarbejdes

Gennem løbende dialog med ledelsen og medarbejdere bliver alle krav til standarderne udført. Disse krav vil processer, procedure, dokumenter, blanketter og meget mere. Dette vil blive gjort med den klare strategi om at nå mål og tidsplanen sat. Vælges Lecons til at udføre dette med tæt dialog og samarbejde med ledelsen og de ansatte. Der arbejdes frem imod en indledende efterprøvning og hoved efterprøvning af jeres virksomhed af et certificeringsfirma.

Arbejdsopgaver udarbejdes

05

Færdiggørelse og afslutning

Over et længere forløb med udarbejdelse af krav, processer, procedurer samt informationer, vil jeres virksomhed være blevet gjort klar til at få besøg af certificeringsvirksomheden. Det kan blandt andet være Bureau Veritas eller DNV-GL. Der vil blive foretaget en indledende certificering hvor alle afklaringer, tvivlsspørgsmål og eventuelle afvigelser vil blive fundet inden certificering.

Færdiggørelse og afslutning

06

Certificeringen

Over et længere forløb med udarbejdelse af standardernes krav, vil jeres virksomhed være blevet gjort klar til certificeringen. Certificeringen af jeres virksomhed gennemføres af et certificeringsfirma og Lecons vil være med på dagen. Hvis der forekommer afvigelser, vil Lecons også tag del i at sikre sig de bliver lukket. Efterfølgende vil jeres certifikat kan blive udstedet og I er kommet sikkert i mål.

Certificeringen

07

Det videre forløb

Vi står til rådighed for at varetage de årlige interne audits, opdateringer på ledelsessystemet og generelt rådgivning. Vi kender jeres virksomhed i godt, og vil derfor give fordele for jer.

Det videre forløb

Sikrer jeres virksomhed står imod nye udfordringer


Et certificeret ledelsessystem, hvad enten det er kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø, er værdiskabende for din virksomhed. Fordelene ved at implementere et ledelsessystem er, at det er med til at øge virksomhedens konkurrenceevne og skaber tryghed hos jeres kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper jer gennem hele processen. Mangler i den rette i jeres organisation til at varetage rollen som systemansvarlig, så påtager vi os den rolle, så kan komme sikkert og hurtigt fra start.


Klar til at høre mere om implementeringen?
Kontakt os
Oftest stillede spørgsmål

Selve implementeringen


Her er listet en række svar på spørgsmål som gør det nemmere at træffe den rigtige beslutning.

Hvorfor vælge ISO standarder?

Kvalitetsledelsessystemet er udarbejdet af hundredevis af førende eksperter i verden, anerkendt internationalt, betroet af hundrede tusindevis af virksomheder og daglig brugt af millioner. Med andre ord; Jeres investering går ikke tabt.

Hvilke typer af virksomheder kan benytte sig af det?

Der er ingen begrænsning på hvilke typer virksomheder samt formål som kan vælge at investere og implementere kvalitetsledelsesstandarden.

Hvilken reel værdi giver det min virksomhed?

Positionere jeres virksomhed markant i forhold til konkurrenter ved at få struktur og retning på jeres virksomhed. Det giver nemmere skalering, overdragelse, markedsintroduktioner og tillid.

Kan man selv gå i gang med at implementere?

Det kan man sagtens, dog vil det kunne tage en del længere tid i udarbejdelsen og implementeringen end med en sparringspartner og udførende led som Lecons.

Skal man være certificeret?

Det korte svar er nej. Jo får man går i gang med drage nytte af standarden  desto nemmere bliver det også at blive certificeret på et senere tidspunkt. Ønsker man ikke mister man ekspertisen, gennemgangen og certifikatet som giver markedsføringsmuligheder. Man kan altid blive certificeret, når man er klar.

Hvor lang tid tager det normalt?

Afhænger helt af ledelsen, og deres prioritet af det,  ressourcerne tildelt samt størrelsen på virksomheden. Med høj prioritet og fokus vil man kunne gøre det 3-6 måneder med hjælp.