Implementering

Få indblik i trinene jeres virksomhed skal igennem for at blive optimeret

01

Lecons besøger jeres virksomhed

Lecons besøger kundens virksomhed og sammen med ledelsen fastsættes implementeringsstrategi. Der vil blive afklaret fokus, ressourcer og tidsplan. Ved implementeringen af standarderne vil der blive anbefalet at benytte et digitalt ledelsesværktøj til at håndtere standarderne.

Lecons besøger jeres virksomhed

02

En systemansvarlig bliver fundet

En ansvarlig for implementering bliver fundet. Den hovedansvarlig skal håndtere det daglige arbejde med standarderne og sikre tidsplanen og arbejdsopgaverne kommer i mål. Lecons er specialiseret i at håndtere hele processen fra start til slut. Vi kalder det en totalløsning.

En systemansvarlig bliver fundet

03

Arbejdsplan og ansvar defineres

Afhængig af om det er Lecons eller en udvalgt person i jeres organisation som driver det daglige arbejde, vil Lecons i samarbejde med topledelsen fastsætte hvilke arbejdsopgaver og områder som skal udarbejdes for at komme godt fra start.

Arbejdsplan og ansvar defineres

04

Arbejdsopgaver udarbejdes

Gennem løbende dialog med topledelsen og den øvrige organisation vil kravene til standarden blive udarbejdet i et fastsat tempo. Områder som skal udarbejdes og implementeres er processer, procedure, dokumenter og blanketter. Dette vil blive gjort med den klare strategi om at nå mål inden en fastsat dato for endelig audit. Vælges Lecons til at udføre følgende, vil man i tæt dialog og samarbejde med ledelsen og de ansatte sikre sig arbejdes udførsel sker retmæssigt og godkendes løbende. Ønskes det arbejdes frem mod en indledende-efterprøvning og hoved-efterprøvning af jeres virksomhed af et certificeringsfirma udvalgt inden i bliver auditeret.

Arbejdsopgaver udarbejdes

05

Færdiggørelse og afslutning

Over et længere forløb med udarbejdelse af standardens krav til dokumenteret information som processer, procedurer samt informationer, vil jeres virksomhed blive gjort klar til at få besøg af en udvalgt certificeringsvirksomhed. Eksempelvis Bureau Veritas eller DNV-GL. Der vil blive foretaget en indledende certificering hvor alle afklaringer, tvivlsspørgsmål og eventuelle afvigelser vil blive fundet inden certificering.

Færdiggørelse og afslutning

06

Certificeringen

Med udarbejdelse af standardens krav vil jeres virksomhed nu være blevet gjort klar til certificeringen. Certificeringen af jeres virksomhed gennemføres af et valgt certificeringsvirksomhed, og Lecons vil være med på dagen. Forekommer der afvigelser vil Lecons tag del i at sikre sig de bliver lukket. Efterfølgende vil jeres certifikat kan blive udstedet, og I er nu kommet i mål med jeres certificering.

Certificeringen

07

Det videre forløb

Vi står til rådighed for at varetage de årlige interne audits, opdateringer på ledelsessystemet og generelt rådgivning. Vi kender jeres virksomhed i godt, og vil derfor give fordele for jer.

Det videre forløb

Sikrer jeres virksomhed står imod nye udfordringer


Et certificeret ledelsessystem, hvad enten det er informationssikkerhed eller kvalitet er værdiskabende for jeres virksomhed. Fordelene ved at implementere et ledelsessystem er, at det er med til at øge virksomhedens konkurrenceevne og skaber tryghed hos jeres kunder og samarbejdspartnere.

Med et ledelsessystem som ISO 9001 eller ISO 27001 skabes rammerne for at få struktureret jeres organisation og optimeret jeres arbejdsgange. I får alle fordelene for at kunne effektivisere og skalere jeres virksomhed nemt.

Vi hjælper jer gennem hele processen. Mangler i den rette i jeres organisation til at varetage rollen som systemansvarlig, så påtager vi os den rolle, så kan komme sikkert og hurtigt fra start.


Klar til at høre mere om implementeringen?
Kontakt os
Oftest stillede spørgsmål

Selve implementeringen


Her er listet en række svar på spørgsmål som gør det nemmere at træffe den rigtige beslutning.

Hvorfor vælge ISO standarder?

Informations- og kvalitetsledelsessystemerne er udarbejdet af hundredevis af førende eksperter i verden, anerkendt internationalt, betroet af hundrede tusindevis af virksomheder og brugt dagligt af millioner. Med andre ord; Jeres investering går ikke tabt.

Hvilke typer af virksomheder kan benytte sig af det?

Der er ingen begrænsning på hvilke typer virksomheder samt formål,  som kan vælge at investere og implementere Informations- og kvalitetsledelsesstandarden.

Hvilken reel værdi giver det min virksomhed?

Positioner jeres virksomhed markant i forhold til konkurrenter ved at få struktur og retning på jeres virksomhed. Det giver nemmere muligheder for skalering, overdragelse, markedsintroduktioner og tillid i markedet.

Kan man selv gå i gang med at implementere?

Det kan man sagtens; Hav med i overvejelserne at det kan tage længere tid i udarbejdelsen og implementeringen end med en sparringspartner og udførende led som Lecons.

Skal man være certificeret?

Det korte svar er nej. Jo får man går i gang med drage nytte af standarden  desto nemmere og bedre bliver det også at blive certificeret på et senere tidspunkt. Ønsker man ikke ikke at blive certificeret, mister man dog ekspertisen, gennemgangen og certifikatet, som giver markedsføringsmuligheder. Ændres strategien kan man altid blive certificeret, når man er klar.

Hvor lang tid tager det normalt?

Afhænger helt af topledelsens prioritet af det,  ressourcerne tildelt samt størrelsen på virksomheden. Med høj prioritet og fokus vil man kunne gøre det 3-6 måneder.